Vindecă-te pe tine însuți!

Drumul către pacea cu tine însuți pornește de la oglindirea ta în creație.

Tu ești și creator și creație, creator al propriului drum și creație în materie și spirit, a principiilor universale pe care le numim generic: Dumnezeu. Dincolo de religie, sisteme spirituale și convenții sociale, există o simplitate a naturii care se manifestă în toate simțurile umane: sunet-auz, imagine-văz, formă-pipăit, parfum-miros, aromă-gust, dar și dincolo de aceste simțuri: intuiție, clar-viziune, clar-audiție, telepatie, telekinezie ș.a.

Pentru a descoperi cine ești, caută pe toate aceste capacități unde ți se deschide poarta către cunoașterea cea mai avansată de Sine (auto-cunoaștere -> evoluție personală -> gnoză personală).

În termeni filosofici, aceste drumuri deschise de către toți maeștrii spirituali se constituie în curentul spiritual numit Gnosticism.

Mai jos regăsești un exercițiu de autocunoaștere în 5 pași care îți va stimula capacitatea de observație pe câteva simțuri.

  1. Ascultă muzică!

Alege o melodie (mai jos ai o sugestie), rămâi singur, eliberează orice gând din minte și observă-te ce simți cu ochii închiși în timp ce muzica umple spațiul.

2. Pictează!

Alege-ți imagini geometrice care te impresionează (mai jos ai o sugestie), închide ochii și recompune o altă imagine care să te reprezinte.

Sursă poze din colaj, cu floarea vieții

Aici este un exemplu de rezultat al acestui exercițiu:

3. Observă sincronicitățile!

Dacă încă nu ți s-a întâmplat să te uiți la ceas și să fie o oră simetrică (exemplu: 11:11, 22:22, 12:12) sau portal (exemplu: 12:21, 13:31, 14:41) atunci este momentul să afli că tu poți declanșa acest lucru.

Începe prin a te conecta la gânduri pozitive la ore fixe. Vei observa că timpul se va desfășura altfel pentru tine. Cheia o reprezintă căutarea drumului către Sinele tău Superior.

Recomandare: citește despre semnificațiile sincronicităților.

4. Meditează!

Caută cu ochii închiși, în detașare de exterior, privind în tine, Compasiunea și Admirația față de toată Creația și față de Creator!

Mai jos ai o poză cu poziția de meditație AUM (OM) prin care îți aliniezi chakrele pentru conexiunea la identitatea ta superioară: Sinele tău Superior.

5. Fii TU!

Eliberează-te de condiționările mediului în care trăiești și de orice convenție primită la naștere sau din societate care dau alt sens decât cel intern identității tale: OM.

Bucură-te de conexiunea cu Sinele Tău Superior și de regăsirea ta în orice alt OM prin Copacul Vieții:

Felicitări ai ajuns la Destinație!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: