Matematica vedică pentru copii

Reenah Sun – co-fondatoare jain108academy.com

”Fiica mea cea mai mare și-a petrecut anii de școală primară în cadrul Cape Byron Rudolf Steiner School. Apoi, când ne-am mutat pe coasta, Mingkah, a urmat cursurile unui liceu nou, unde a dat un test de matematică, răspunzând corect la toate întrebările, cu toate acestea, din păcate, profesorul ei de matematică a descalificato pentru ca nu a demonstrat „modul de lucru” (era la nu nivel atât de avansat încât profesorul nu a înțeles procesul ei de gândire prin care problemele pot fi rezolvate în două rânduri, în loc de 6 etc. Mingkah este în spectru de autism, creierul ei funcționează mai repede decât al nostru, însă noi credem că este „lent”, dar ea a procesat deja ceva mai repede decât timpul nostru normal de prelucrare a datelor. Deobicei se plictisește și are dificultăți să articuleze ceva verbal, dar nu ratează nicio rezolvare!

Mingkah a învățat matematica vedică și Geometria sacră de la tatăl ei, Jain 108, printr-un program educațional care a fost scos din școli în urmă cu aproximativ 100 de ani.

Matematica este o artă creativă precum muzica, sculptura sau pictura etc. Matematica este despre conexiunea cu corpurile noastre, conexiunea cu natura și universul.

Această metodă de învațare poate fi folosită atât de copii, cât și de adulți, de persoane dislexice, oameni din spectru de autism, școlari, profesori și de către oricine în general.

Având în vedere cele de mai sus, am plăcerea să vă anunț că Jain, fiica noastră cea mai mică Aysha și cu mine am co-fondat Academia Jain 108 … Mingkah este cea care a inspirat acest proiect. Suntem copleșiți de interesul și cererea globală pentru aceste cursuri online și așteptăm cu nerăbdare să începem să ajutăm la creșterea conștiinței globale care să inspire următoarea generație de fizicieni, oameni de știință, inventatori, artiști și așa mai departe.

Sursa

Mai multe despre Jain 108 puteți citi la Recomandări.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: