Rețele cristaline și structuri ale corpului uman

După o preocupare de ceva timp privind structura cristalelor vă prezint azi 3 cristale colorate: 𝑅𝑢𝑏𝑖𝑛 (𝑅𝑜𝑠̦𝑢), 𝐴𝑟𝑎𝑔𝑜𝑛𝑖𝑡 (𝐺𝑎𝑙𝑏𝑒𝑛), 𝐴𝑝𝑎𝑡𝑖𝑡 (𝐴𝑙𝑏𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢) și un bonus eteric: 𝐷𝑖𝑎𝑚𝑎𝑛𝑡𝑢𝑙 (𝑇𝑟𝑎𝑛𝑠𝑙𝑢𝑐𝑖𝑑).

Ce am descoperit este Minunat: 𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒖𝒓𝒂 𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒕𝒊𝒃𝒊𝒍𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒖𝒓𝒂 𝒄𝒐𝒓𝒑𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒎𝒂𝒏.

𝐑𝐮𝐛𝐢𝐧𝐮𝐥 – Este un cristal cu difracția Luminii în piramidă dublă, sau romboedral, ceea ce înseamnă că primește informația la rădăcina piramidei și emite spre vârf, în sistem de 2 piramide lipite la bază. Culoarea roșie este dată de Crom, metal cu număr atomic 24 și datorită acestei compoziții face conexiunea cu sistemul circulator. Astfel prin conectare informațională se poate realiza curățarea sângelui de metale grele și de alte metale peste limita de structură sănătoasă. În Asia, în vechime, a fost utilizat pentru protecția armelor, activând chakra rădăcina a războinicilor.

𝐀𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧𝐢𝐭 – Cristalizează în formă geometrică ortorombică, asemănător rubinului, însă are o structura chimică pe bază de Calciu cu număr atomic 20. Asta înseamnă că este mai ușor dizolvabil. Are conexiune cu sistemul osos și poate crea un scut de apărare energetică prin modificarea structurii cristaline. Poate întrebați cum? Răspunsul se bazează pe emisia electromagnetică a inimii. De aceea avem o surpriză că ceea ce nu este dur poate fi mai eficient decât o armă de atac. Culoarea galben este un indiciu în plus pentru afirmație.

𝐀𝐩𝐚𝐭𝐢𝐭 – Cristal albastru care focalizează informația hexagonal și conține Fluor (număr atomic 9) și Clor (număr atomic 17). Asta semnifică o mare maleabilitate și capacitate de conectare cu intenția. Permite conexiunea prin al treilea ochi și difuzarea intenției în programele subtile. Poate regla nivelul de fluor și clor din organism. Din observațiile mele reglează sistemul limfatic și acționează direct pe efectele emoțiilor în corp.

𝐃𝐢𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 – Cristal translucid care difuzează în geometrie octaedrică. Are număr atomic 6 și cea mai mare duritate pe scara Mohs (10). Este înrudit cu Azotul ( număr atomic 7) care este puternic inflamabil. Acest cristal face conexiunea cu planurile subtile prin Voință, fiind un agent al Liberului Arbitru. La nivel de corp uman face conectarea creierului cu mentalul Superior. Protecția tuturor ființelor materiale vii de pe Terra are în componență informație de tip Diamant. La nivel eteric celulele informaționale cristaline ale tuturor ființelor vii sunt conectate prin ceea ce eu numesc Steaua Diamant, câmp morfic comun. Ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru cei care caută speranța Unității.

𝐶𝑜𝑝𝑦𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑡𝑒𝑥𝑡 𝐷𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 2021

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: