Numerologie

  1. Numărul destinului

În numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.

Numărul destinului dezvăluie personalitatea individului și însușirile care îl vor însoți toată viața. De asemenea, numărul destinului arată cum va evolua persoana pe parcursul vieții.

Poți calcula numărul destinului tău pe site-ul Eastrolog.

Dacă dorești să afli informații mai ample îți recomandăm site-ul Creative Numerology.

2. Matricea numerologică

 Matricea numerologică, numită și numerograma datei de naștere este echivalentul horoscopului din astrologie, doar că numerologia nu ia în calcul ora nașterii ci numai cifrele din data nașterii. Aceste cifre sunt ca un veritabil cod ADN cu ajutorul căruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoană la nivel psihic, energetic și fizic de-a lungul vieții sale.

Data de naștere marchează începutul existenței unei persoane pe pământ și, similar cu planetele studiate în astrologie, numerele au impact asupra caracterului, personalității, abilităților și evoluției unei persoane.

Pentru un scurt calcul al matricei numerologice îți recomandăm site-ul Zodia Cool.

Dacă dorești o analiză mai amplă a matricei numerologice noi te putem ajuta. Trimite-ne un mesaj cu data ta de naștere aici și noi îți vom transmite prin e-mail o analiză amplă.

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: