Astrologie

  1. Astrograma natală

Harta natală sau astrograma natală este reprezentarea schematică a cerului din momentul nașterii și reprezintă dispunerea Lunii, a Soarelui, a planetelor, a stelelor, a nodurilor și a altor puncte importante în cele 12 semne zodiacale, case și aspecte ce se stabilesc între acestea.
În interiorul schemei se află pozițiile natale. La periferia cercului se găsesc tranzitele curente.

Harta ta natală dezvăluie foarte multe aspecte native ale personalității tale.

Exemplu hartă natală

Pentru a descoperi harta ta natală este necesar să cunoști ora nașterii tale precum și locul în care te-ai născut.

Îți recomandăm site-ul Astro sau Astrograma Online pentru a afla harta ta natală.

Pe Astralia poți citi despre semnificația planetelor retrograd din harta ta natală.

Pentru consultații astrologice și cursuri gratuite de astrologie o puteți urmări pe Artela.

2. Chiron

În astrologie Chiron este un asteroid aflat între Saturn și Uranus care influențează darul și capacitatea persoanei de a-și depăși o traumă și de a evolua spiritual. Acest asteroid a fost descoperit în anul 1977, cu ajutorul unui telescop de către Charles T. Kowal, în California.

În mitologie, Chiron a fost un centaur evoluat, care își depășise latura instinctuală, de unde și caracterul lui spiritual. Era cunoscator in stiinta vindecarii, a botanicii, farmaciei si medicinei, lucruri care in astrologie sunt asociate semnului Fecioarei. In plus, nu numai ca a practicat tehnici de vindecare, dar le-a fost profesor multora, inclusiv lui Asclepios, pe care grecii il considerau ca fiind zeul medicinei. Din acest motiv, el imprumuta unele insusiri si de la Jupiter, si implicit Sagetator.

Tot conform legendei, Chiron a fost ranit de o sageata otravita, dar cu toate abilitatile lui, nu a reusit sa isi vindece propria rana. Totusi, ultimile lui gesturi de generozitate au fost inchinate celorlalti. A renuntat la imortalitate in favoarea lui Prometeu, binefacatorul oamenilor. Mai mult, a urcat pe cer sub forma de constelatie, cu promisiunea ca va ramane in continuare ghid si indrumator.

Chiron reprezintă un arhetip complex care manifestă următoarele calități: Înțelepciune, Învățătură, Vindecare și Îndrumare.

Pentru un calcul rapid al poziției lui Chiron îți recomandăm site-ul Astro Style.

Pentru a descoperi influența lui Chiron asupra ta poți citi mai multe pe Chironna sau pe Astro Ella.

3. Lilith

Lilith sau Luna Neagră reflectă acele lucruri pe care noi nu dorim să le acceptăm prea ușor. Este ceea ce am fost învățați să respingem fără a înțelege. Este frica de necunoscut, de ceea ce depășește capacitatea noastră de a percepe. Teama de întuneric nu are nici o legătură cu întunericul în sine ci cu incapacitatea noastră de a percepe ceea ce ne este ascuns simțurilor. Atunci când dispare lumina noi nu mai putem să ne bazăm pe propriile noastre simțuri pentru a percepe ceea ce noi știm că e acolo. Și atunci apare îndoiala și nesiguranța. Începem să punem sub semnul îndoielii tot ceea ce știam. Lilith parcurge un semn zodiacal timp de 9 luni iar întreg cercul zodiacal în aproximativ 9 ani.

Luna Neagră are o legătură puternică cu copilul nostru interior. Ea indică locul unde a existat trauma inițiala, prima frică, primul blocaj. În jurul acelei părți din noi , de-a lungul timpului, folosindu-ne de propriile emoții ne-am construit un scut de protecție, de apărare. Astfel, cu toții dar pe zone diferite, ajungem să ne folosim emoțiile pentru a bloca o parte din noi în loc să ne folosim de emoții pentru a trăi și experimenta. Din acest motiv, cel mai adesea se întâmplă că cu cât ești mai puternic în sensul de (autocontrol) cu atât ești mai nefericit iar demonii interiori sunt mult mai puternici.

Pentru un calcul rapid al Lunii Negre îți recomandăm site-ul Astro Library.

Dacă dorești o analiză mai amplă a influențelor lui Lilith asupra ta, noi te putem ajuta. Trimite-ne un mesaj cu data ta de naștere aici și noi îți vom transmite prin e-mail o analiză amplă.

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: