Cristale pentru protecție energetică

Doresc să vă împărtășesc gânduri pentru conectarea la ceea ce suntem noi, dincolo de corpul fizic.

Inspirația vine de la cristale. Acestea sunt ”ființe” dincolo de spațiu-timp care emit energie și fac schimb informațional cu cei care se conectează la ele.

În scopul de a vă regăsi acest spațiu interior pe care toate sufletele îl au, vă prezint astăzi, 3 cristale: 𝐵𝑖𝑠𝑚𝑢𝑡ℎ, 𝑂𝑝𝑎𝑙 𝑁𝑒𝑔𝑟𝑢 𝑑𝑒 𝐹𝑜𝑐 𝑠̦𝑖 𝐶𝑢𝑎𝑟𝑡̦ 𝐴𝑢𝑟𝑎. Pozele din postare (preluate de pe Pinterest) prezintă Lumina difuzată în Materie prin ceea ce numim corp fizic Cristal.

𝐁𝐢𝐬𝐦𝐮𝐭𝐮𝐥 este un cristal metalic cu numărul atomic 83. Pasionații de numerologie înțeleg de ce îl menționez. Se înrudește cu 2 metale puternice: Plumb și Poloniu. Rolul lui ezoteric este de a difuza în materie, Lumina. Programarea acestuia se face în geometrie de tip cub și ajunge până la dimensiuni 4D – renumitul Tessaract. Poate acționa pe lanțuri de ADN asupra unui grup de persoane înrudite.

𝐎𝐩𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐅𝐨𝐜 facilitează transferul informațional Lumină – Întuneric. Cei care îl cunosc pot confirmă rolul lui, de a crește echilibrul intern, în dualitatea care ne provoacă, în existența de pe Terra. Poate susține Conștiința individuală conectată la el, să înțeleagă echilibrul Bine – Rău, Lumină – Întuneric, la nivel Cosmic.

𝐀𝐮𝐫𝐚 𝐂𝐮𝐚𝐫𝐭̦𝐮𝐥 emite Lumină fragmentată în culori, prin conectare, prin intenție, la rădăcina lui. Pentru a lămuri ce înseamnă 𝑟𝑎̆𝑑𝑎̆𝑐𝑖𝑛𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑐𝑟𝑖𝑠𝑡𝑎𝑙: ea reprezintă punctul informațional de acces la cristal. Cristalul este protejat de o rețea informațională reprezentată atât de alte cristale, cât și de programe care există la nivel de Terra. De aceea, amintesc faptul că, protecția din subtil a cristalelor, permite doar celor care respectă legile universale, accesul la puterea lor.

În scopul de a vă fi deschis calea către autocunoaștere, vă urez să vă conectați la acele cristale care vă ajută în ascensiunea spirituală, dincolo de rolurile vremelnice din această viață.

𝐶𝑜𝑝𝑦𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝐷𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 2021

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: