Dezvoltarea afacerii

NEW SOCIETY by Patricia Vasilache

New Society este un program de mentorat dezvoltat de Patricia Vasilache care își propune să te ajute să te dezvolți atât personal cât și din punct de vedere profesional.

Descoperindu-ți calitățile, pasiunile, talentele, vei putea ajunge la acea idee de afaceri care îți va aduce atât abundență cât și mulțumire sufletească.

Patricia Vasilache este consilier pentru dezvoltare personală, practician Tetha Healing, formator, dar și consultant accesare fonduri europene.

Programul său, New Society, a fost dezvoltat cu o echipă de profesioniști din domeniul business-ului pentru a ajuta oamenii să se descopere și apoi să-i ajute să implementeze afacerea care le este predestinată.

Combinând cunoștințe din domeniul dezvoltării personale, Tetha Healing și domeniul afacerilor, programul New Society îți va schimba atât viața personală cât și pe cea profesională.

Vei afla care sunt talentele, pasiunile și calitățile tale, precum și modalitățile prin care poți să dezvolți o afacere folosindu-te de ele.

Toți visăm să facem ce ne pasionează și ce ne place și să câștigăm bani din asta.

Din păcate majoritatea oamenilor nu au aflat încă cum să-și identifice punctele forte pentru a dezvolta o afacere proprie cu ajutorul atuurilor lor cele mai de preț, ceea ce îi face unici.

Poți contacta New Society printr-un mesaj pe site aici sau pe Facebook.

Urmărește programul New Society sau pe Patricia Vasilache

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: