Între Adevăr și Ocultism

În dualitate Omul se află în permanent între Adevăr și Iluzie.

Jocul între Adevăr și Iluzie este studiat de științele oculte (Kaballa, Astrologie, Alchimie, Numerologie ș.a.) și standardizat de religii (mistica religioasă).

Astfel, binecunoscutul Arbore al Vieții din toate religiile de pe Terra are o semnificație profundă ezoterică atât la nivel uman (a se vedea poza cu arborele Sephirot de mai jos, suprapus pe canalele energetice umane) cât și la nivel cosmic.

Arborele Sephirot, preluare de pe pagina Samael Aun Weor

Cunoașterea Adevărului din perspectivă umană poate fi realizată de-a lungul mai multor vieți și fragmentat astfel încât rămânem permanent cu întrebările: ”Care este Adevărul?” și ”Unde este Dumnezeu?”.

Cele mai profunde cunoașteri la momentul actual, se referă la emanația din Spațiul Absolut (Ain, Ain Sophia, Ain Sophia Aur) a Trinității care se regăsește în toate sistemele religioase umane (citiți mai multe aici).

Ocultismul intervine la nivel de matrice 3D prin cunoașterea formulelor de materializare pe baza principiilor universale observate de-a lungul timpului de către Inițiați/Maeștrii Spirituali.

Vom studia două exemple:

  1. Programare prin Kaballa
  2. Ocultarea informației istorice
  1. Programare prin Kaballa

Se realizează pe baza unui sistem avansat de cunoaștere a conexiunilor între lumea materială și lumea cosmică și acționează la nivel subtil energetic atât asupra oamenilor cât și asupra evenimentelor, de pe Terra. La nivel psihologic este echivalentă cu programarea neuro-lingvistică (NLP) dar pe simboluri atât numerice, alfanumerice, cât și geometrice.

Recomandare pentru studiu aici.

2. Ocultarea informației istorice

Luam drept exemplu istoric informațiile privitoare la evoluția popoarelor din jurul Mării Negre.

Prima hartă prezentată mai jos și aflată la Vatican, elaborată în sec. al XV-lea prezintă regiunea istorică Tartaria în nordul Mării Negre în timp ce hărțile următoare prezintă existența Imperiului Khazar (sec. al VII-lea) ca partener al Imperiului Bizantin si respectiv geografia contemporană a zonei (anul 1936).

Care este neconcordanța și informația ocultată?

Colaj realizat din informațiile provenite din Al treisprezecelea trib: Khazarii – Arthur Koestler și Marea Neagră – Grigore Antipa

Răspuns: Informația ocultată se referă la apărarea Imperiului Bizantin prin Imperiul Khazar, Tartaria fiind o zonă istorică anterioară Imperiului Khazar (a se vedea Tăblițele de la Tartaria cu o vechime de peste 12.000 de ani).

Zona Imperiului Khazar atât de promovat în conspirații este defapt o zonă de apărare militară a continentului European în fața popoarelor migratoare care atacau Imperiul Roman.

Dispariția subită fără explicație din istoria scrisă, a informațiilor despre acest Imperiu Militar numit al ”hunilor albi”, ne dau indicii că există o istorie ocultată publicului și care poate influența înțelegerea semnificației geopolitice a zonei Mării Negre.

Cultura militară implică un anumit cod de conduită și dizolvarea organizatorică a acestui teritoriu este cel puțin ”misterioasă”.

Adevărul din spatele evenimentelor istorice poate fi investigat cu mijloace ezoterice.

Recomandăm pentru inițierea în ezoterism studiul operei lui Mircea Eliade privind Istoria Religiilor precum și scrierile sale mai puțin cunoscute despre ocultism.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: