Magazine

  1. Hathor House – Odată ce ne-ai trecut pragul, un întreg univers spiritual ți se deschide în cale. O oază de energie aflată chiar în inima capitalei, Hathor House este primul și cel mai mare magazin ezoteric din România. La fiecare nivel al clădirii de pe Strada Cristofor Columb nr. 13, vei descoperi adevărate comori, aduse din întreaga lume:

O colecție impresionantă de Cărți de Tarot și Oracol, multe dintre ele în ediție limitată, și citiri personalizate, oferite de consultanții noștri;

Un etaj întreg dedicat cristalelor și obiectelor din cristal;

Patul de cristale, bazinul special amenajat pentru terapia prin plutire și ședințele speciale de Reiki, terapii șamanice și terapii florale;

Obiecte și instrumente ritualizate, folosite încă din cele mai vechi timpuri în practicile spirituale;

Cea mai mare gamă de obiecte pentru fumigație;

Un templu de meditație în care liniștea și relaxarea dețin puterea absolută;

Produse de îngrijire, accesorii decorative și cărți spirituale;

2. Andreia Martinescu este o artistă profesionistă multidisciplinară (artistă vizuală, creatoare de costume, ilustratoare, producător artistic) cu o experiență de peste 20 de ani în crearea de proiecte artistice mici și mari. Face parte din portofoliul de artiști ai Agenției de Artă “Fusion Arts” creată de Noblesse Group.

Printre proiectele sale se numără pictură pe pânză și alte suporturi, ilustrație de carte, design de site-uri și costume pentru spectacole și evenimente private, decorațiuni interioare și scurtmetraje. Susține ateliere de terapie, artă și pictură de inițiere spirituală.

În ultimii ani, Andreia s-a concentrat pe lucrări cu tematică “îngerii”. Picturile, în afară de materializarea ca obiecte de artă, sunt și obiecte terapeutice utilizate în diverse spații pentru a atrage energia pozitivă a locului unde sunt situate, precum și creșterea frecvenței celor care locuiesc acolo.

Artistul are lucrări în colecții private din România, Italia, Marea Britanie, SUA, Mexic, Japonia, Spania, Franța.

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: