Human Design

Designul uman combină astrologia, I Ching, Cabala și Chakrele. Human Design a luat naștere prin Alan Robert Krakower, care a publicat o carte numită The Human Design System sub pseudonimul Ra Uru Hu în 1992. Krakower a susținut că a dezvoltat sistemul de design uman în urma unei experiențe mistice în 1987.

Sistemul Human Design se referă la procesul de luare a deciziilor. Îți poate arăta cum să faci, în mod consistent, alegerile corecte în viața. Este un sistem ce permite inteligenței corpului tău să te ghideze.

Sistemul Human Design este o știință de auto-descoperire. Din harta ta personală poți obține extrem de multe informații referitoare la natura ta unică: sănătate, psihologie, vulnerabilități și limitări, precum și talente, puncte forte sau daruri native. Aplicarea sa practică aduce un imens potențial de îmbunătățire și împlinire a vieții fiecărui individ. Sistemul Human Design oferă, de asemenea, un cadru pentru a înțelege viața umană însăși.

Graficul corpului uman (Rave Chart) este reprezentarea vizuală a sistemului Human Design (arhitectura umană). El concentrează toate informațiile acestuia sub forma unei sinteze grafice, intuitive.

Rave Chart este o reprezentare clară și simplă a structurii interioare a omului. Fiecare punct din grafic are un rol anume în relație cu restul corpului. Informațiile sunt interconectate, devin vizibile și oferă o analiza în profunzime a circuitelor interne – ca într-o schema de conexiuni.

Mai multe informații poți citi aici.

Pentru a calcula designul tău este necesar să cunoști data și ora de naștere.

Pentru un calcul rapid al graficului corpului tău îți recomandăm site-ul Jovian Archive.

Dacă dorești o analiză mai amplă îți recomandăm să o contactezi pe Artela.

Pentru explicații ale hărții puteți descărca gratuit acest rezumat:

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: