Simboluri și Cristale Protectoare

În toate marile civilizații umane de pe Terra, cristalele au jucat un rol mistic, fiind apreciate de inițiați și marcând spațiul și puterea celor care le dețineau sau erau conectați la ele.

În Egiptul Antic simbolurile pentru protecție conectate la centrul de putere al viziunii și voinței, Chakra 6, erau: Ochiul Lui Ra (având culoarea Roșie – prin care forța Kundalinii întâlnea elementul Foc), Ochiul lui Horus (având culoarea Albastru – prin care forța Kundalini întâlnea elementul Apă) și Ochiul lui Isis~Maat (simbolic poate fi asociat cristalului Lapis Lazuli) care protejează dreptul divin regal din naștere și dincolo de moarte.

Din experiență vă recomand 5 cristale care aduc protecție în cazul atacurilor PSI:

𝐎𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐚𝐧 – Este o rocă vulcanică fumurie utilizată pentru reflectarea în exterior a atacurilor. Se găsește prelucrat în forme ascuțite, care la nivel eteric apară de interferențele în aură, prin tăierea string-urilor neautorizate care încearcă să se conecteze. A fost piatra preferată a aztecilor. Are o istorie a războiului, care prin conștiința celui care o folosește poate activa o contraofensivă pe cel care declanșează atacul PSI.

𝐎𝐧𝐢𝐱 𝐀𝐥𝐛 𝐬̦𝐢 𝐎𝐧𝐢𝐱 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐮 – Onixul se prezintă în principal în două culori. Cel alb are rol de protecție în Lumină, iar cel negru are rol de protecție în Întuneric, depinde de decizia persoanei care folosește cristalul, de a-și arata puterea. Ochiul lui Ra și Ochiul lui Horus folosesc aceste tipuri de cristal pentru delimitarea spațiului, după cum se poate observă și din poze.

𝐓𝐮𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐧𝐚̆ 𝐍𝐞𝐚𝐠𝐫𝐚̆ – Este stratificată și creează plase de siguranță ce pot respinge atacurile și acționează pe geometrie de piramidă patrulateră transmițând semnal de corecție pe atac, în special când este o agresiune nefondată, echilibrând balanța.

𝐋𝐚𝐩𝐢𝐳 𝐋𝐚𝐳𝐮𝐥𝐢 – Este utilizat pentru protecția împotriva atacurilor în eteric ale spiritelor. Este găsit în special în mormintele regale egiptene. Reprezintă o forță care delimitează spațiul sacru al spiritului. Recomand conectarea prin intenție pură la acest cristal, deoarece echilibrul nu ține cont de materie, inclusiv de cel care deține piatra. Cei care au purtat cu rol protector bijuterii egiptene cu Lapis Lazuli iar corpul lor moral nu era de vibrație înaltă, au trăit reversul medaliei. În speranța că am deschis drumul către meditație asupra propriilor intenții și acțiuni și necesitatea de protecție, vă mai transmit un gând privind balanța dintre Ares (egregor al războiului de atac) și Eris (egregor al războiului de apărare) care sunt frați cu aceeași rădăcina!

Ruxandra

𝐷𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 – 𝐶𝑜𝑝𝑦𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 2021, 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑟𝑒𝑝𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑣𝑖𝑛𝑑 𝑡𝑒𝑥𝑡𝑢𝑙.𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎 𝑝𝑜𝑧𝑒𝑙𝑜𝑟: 𝐶𝑙𝑒𝑜𝑝𝑎𝑡𝑟𝑎𝐸𝑔𝑦𝑝𝑡𝑇𝑜𝑢𝑟𝑠: 𝑂𝑐ℎ𝑖𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑖 𝑅𝑎 𝑠̦𝑖 𝑂𝑐ℎ𝑖𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑖 𝐻𝑜𝑟𝑢𝑠, 𝑆𝑓𝑒𝑟𝑎 𝐿𝑎𝑝𝑖𝑠 𝐿𝑎𝑧𝑢𝑙𝑖: 𝑃𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠𝑡.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: