Îngrijirea corpului

”Minte sănătoasă în corp sănătos” este un vechi dicton latin valabil și în zilele noastre și care necesită pe lângă antrenament mental și fizic și o alimentație sănătoasă.

Suplimentele alimentare care țintesc anumite funcții ale creierului reprezintă o soluție pentru a îmbunătății capacitatea de asimilare a informațiilor.

Vă recomandăm următoarele:

Capsule cu ulei de pește care conține Omega-3 și DHA (acid docosahexaenoic) care este unul dintre cei doi principali acizi grași esențiali din uleiul de pește.

DHA contribuie la menținerea sănătății funcțiilor creierului și la vederea normală. Efectele benefice se obțin printr-un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici. Toate sursele de pește sunt testate pentru mai bine de 200 potențiali contaminanți. Asigură cantități standardizate din toți cei opt membrii ai familiei Omega-3 implicați în nutriția umană.

Suplimente neuro-stimulatoare precum aminoacizii L-Arginina, L-Ornitina și L-Tirozina precum și nutrientul esențial Colina și Inozitol, alt nutrient vital prezent în toate celulele.

Fie că vrem să fim mai tonifiați, să avem mai multă energie sau să fim mai puternici din punct de vedere fizic, un metabolism care funcționează bine este cheia pentru o producție eficientă a masei musculare și pentru recuperarea după efort fizic sau după o zi încărcată.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici un complex de suplimente ce conține toți aminoacizii. Fără stimulenți cu potențial periculos, fără coloranți artificiali, arome, îndulcitori sau conservanți! Este garantat lipsit de orice fel de substanță care în prezent este interzisă de către Comitetul Internațional Olimpic sau de Agenția Mondială Anti-Doping.

Stimulente pentru imunitate precum Vitamina C, B6, zinc și seleniu care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C, E, zinc și seleniu contribuie la protecția celulelor de stresul oxidativ.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici un amestec exclusiv de vitamine, minerale și carotenoizi atent selecționate.

Stimulente pentru regenerare celulară precum Coenzima Q10 (CoQ10, cunoscuta și ca ubichinona) este un element esențial prezent în orice celulă a ființelor vii. Producția umană naturală de CoQ10 scade odată cu înaintarea în vârsta, adesea scade cu peste 50% la 50 de ani, atât din cauza unei eficiențe reduse a producției (biosintezei) în corp, cât și datorită cererii metabolice crescute. 

Alimentația și stilul de viață sunt cunoscute drept cauză pentru sărăcirea nenaturală a CoQ10 în organism.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici un amestec de fito-lipide & steroli, extrași din cereale integrale. Acesta conține și polifenoli naturali extrași din alimente integrale și resveratrol din struguri roșii. Un plus este și L-cisteina, aminoacidul limitant necesar pentru biosinteza celulară a glutationului.

Sucuri naturale precum Aloe Vera și Mix de ceai și fructe.

Beneficiile extractului pur de Aloe Vera ce au trecut testul timpului, într-un amestec exclusiv sub forma unei delicioase și reconfortante băuturi.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici un suc de Aloe Vera de cea mai bună calitate extras din frunzele hrănitoare ale plantei și un amestec special de infuzii de 3 plante, îndulcit natural cu fructoză pentru un ‘răspuns glicemic’ pentru energie rapidă și de durată.

Mixul de ceai și fructe furnizează prețiosul resveratrol care se găsește în struguri precum și alți fitonutrienți esențiali hidrosolubili.

Îți recomandăm să îți achiziționezi de aici mixul care nu este doar un simplu suc, ci concentrarează puterea nutrițiilor din rodie, acai berry și ceai verde pentru a vă simți în formă maximă.

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

Publicitate
%d blogeri au apreciat: