Geometrie sacră

Geometrie sacră și matematică vedică

Jain 108 este profesor și autor al 30 de cărți fascinante, unele frumos scrise manual în caligrafie și creatorul a 10 dvd-uri, Jain a fost întotdeauna atras de spiritual și mistic … este fascinat de numere și forme. Tema principală a activității sale din viață este „Traducerea numerelor în arta atomică”.

Jain este lector internațional, a predat de 3 ori în SUA dar și în Amsterdam, Italia, India, Singapore, Malaezia. În prezent predă sezonier în Singapore, unde a înființat o școală numită The Joy Numbers Institute.

Mulți oameni îl întreabă pe Jain unde și de la cine a învățat acestă știință a numerelor. Jain exprimă clar și succint că nu a avut niciodată un profesor, că această Cunoaștere se află în interiorul vostru, în celulele voastre, în ADN-ul vostru. El dă un exemplu:

„De fiecare dată când am mers să studiez la orice instituție, s-a întâmplat o anumită greșeală. De exemplu, acum 20 de ani am vrut să studiez Yogic Bandas și Pranayam, să fiu profesor de yoga la Satyananda Ashram. Ne trezeam în zori pentru a începe practicile, și foarte devreme în cursul lunii am alunecat pe treptele ude de rouă, în timp ce coboram și m-am lovit la spate. Prin urmare, nu am putut să continui cu acest program”.

„Înțeleg, de asemenea, după multe prelegeri publice, că nu conținutul academic al ceea ce înveți este de cea mai mare importanță, observ că atunci când oamenii îmi cumpără cărțile și dvd-urile, ei cumpără cu adevărat o amintire a Pasiunii mele … Prin urmare, învăț să urmăriți doar ceea ce este cel mai aproape de Inima voastră. Apoi, acest lucru veți crea o punte de la minte la inimă. Când îți urmezi pasiunea, ești autentic”.

www.jain108.com

www.jain108academy.com

Publicitate
%d blogeri au apreciat: