Psihologie

Psih. Avașan Lucia-Viorica

Sunt adepta promovării prevenirii, a sprijinului și educației în domeniul sănătății psihologice și pentru asta ofer resurse accesibile liber atât pentru pacienți, cât și pentru familiile acestora.

Lucrez de mai mult de 10 ani cu sistemul SPI, sistemul psihometric integrat, cu ajutorul căruia descoperim potențialele pe care le aveți. Acesta este un sistem revoluționar, unic în lume, de evaluare psihologică complementară, bazat pe date științifice, inventat de fizicianul roman Grigore Dumitru. Sistemul este în curs de avizare la COPSI.

Sistemul SPI se remarcă printr-o metodă de scanare rapidă, facilă, acurată și complet automatizată, pentru evaluări psihologice. SPI îmbina tehnologia americană avansată cu o initiațivă românească de cercetare interdisciplinară desfășurată pe o perioada de peste douăzeci de ani în țară și în străinătate.

Persoanele cu activitatea cerebrală integrată pot gândi atât în termenii simbolurilor și limbajului cât și al experiențelor senzoriale, având capacitatea de a comuta de la analiză la sinteză cu foarte mare ușurință, ceea ce îi ajută să devină inovatori și creatori. Ei pot lucra având simultan atât imaginea generală, cât și modul de a vedea lucrurile pas cu pas. Testările se adresează copiilor de peste 6 ani, adolescenților precum și adulților.  

Pentru programări la Evaluare sau Consiliere pentru Dezvoltare Personală mă puteți contacta la numărul de telefon 0744.487.367 sau prin e-mail la lucia_avasan@yahoo.com.

Vă invit să urmăriți site-ul meu unde postez săptămânal articole pe blog.

De asemenea, puteți urmări pe canalul meu de Youtube emisiuni la care am participat de-a lungul timpului și în care abordez diverse teme de interes.

Mă puteți urmări și pe Facebook sau Linkedin pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul Psihologiei.

CITEȘTE ULTIMELE ARTICOLE:

URMĂREȘTE-NE!

Drepturi de autor © 2020 Drumul Inițierii

%d blogeri au apreciat: